Notering

dags att peppa mig själv att skriva klart den där boken

Nu är det bara en månad kvar på min skrivutbildning och den sista stora/viktiga inlämningen är gjord. Nog har jag kommit en bra bit på väg med mitt projekt, men det mesta är ändå kvar efter ganska/väldigt lång tid.

Jag försöker planera och fundera på hur jag ska få så mycket tid som möjligt till det framöver. Så jag jobbar på några olika möjligheter för att få det att gå ihop, med lite extrajobb och lite frilans och så får vi helt enkelt se hur det går.

FullSizeRender

En ganska trött och förkyld person som precis har läst igenom 40 sidor text för hundrade gången och ändå hittar 100 fel men till slut ändå tryckt på ”skicka”-knappen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s